Samsung Galaxy Xcover 4 er den perfekte håndværkermobil

Samsung Galaxy Xcover 4 er den perfekte håndværkermobil

Hvis du er en mobilhungrende håndværker, bekymrer du dig nok ikke så meget om, at misforstået dansk telepolitik bremser økonomisk vækst, men mere om, at din mobiltelefon kan holde til de strabadser, den skal stå imod hver eneste dag, når du er på arbejde. Her får du et godt råd til, hvilken mobiltelefon du skal vælge. Vi kan lige så godt løfte sløret med det samme; Samsung Galaxy Xcover 4 er årets håndværkermobil.

Der findes mange mobiltelefoner på markedet. Det er en god ting, fordi udvalget er større — men det kan også være svært at begrænse sig, så man kan træffe et endeligt valg. Samtidig kan det være besværligt at finde lige præcis den mobiltelefon, der passer til ens behov. Hvis du er håndværker, kender du til problemet, at du på den ene side har brug for en robust mobiltelefon, men på den anden side heller ikke vil begrænse dig. Så skal du vælge funktionalitet frem for holdbarhed? Eller omvendt? Med Samsung Galaxy XCover 4 behøver du ikke længere være i tvivl. Her får du nemlig den perfekte mobiltelefon til håndværkeren, der ikke er villig til at gå på kompromis.

Den robuste mobiltelefon behøver ikke at være et kompromis

En håndværkermobil bliver ofte associeret med en telefon, der er robust og holdbar, men derudover mest af alt minder om en gammel Nokia 3310. Det er dog ikke tilfældet her. Det er nemlig tydeligt, at Samsung forsøger at gøre op med den opfattelse. Selvom en mobiltelefon er robust, kan den nemlig sagtens være topmoderne — og det er tilfældet her.

XCover 4 kommer nemlig med den nyeste udgave af Android, Android 7.0 Nougat. Den har et 13 megapixel-kamera, og kommer derudover med en 5 tommer-skærm, der har en opløsning på hele 720 x 1280 pixels. Herudover har telefonen en hukommelse på 16GB, der yderligere kan udvides med et micro-SD kort.

Hvilke særlige features har XCover 4?

Telefonen har mange features, der gør den særdeles attraktiv som arbejdstelefon. Den er desuden IP68-certificeret, hvilket betyder, at den afviser støv og vand. Samtidig kan den tåle at være udner vand i helt op til 30 minutter i op til 1,5 meters dybde, hvis uheldet skulle være ude.

Herudover har XCover 4 et godt greb samt knapper, der kan tåle lidt af hvert, på forsiden. Det gør det også muligt at betjene den med handsker på. Der er desuden knapper på siden af telefonen, der kan anvendes, hvis kameraet eller lygten skal tændes.