Sådan skiller i jer ud på håndværkermessen

Sådan skiller i jer ud på håndværkermessen

Uanset hvilken virksomhed i har, så er det vigtigt at komme ud på messer eller konferencer. Til sådanne arrangementer får i skabt synlighed omkring jeres virksomhed, så flere kunder kommer i tanke om jeres virksomhed, når de har brug den service som i udbyder. Der kan også være tale om en uddannelsesmesse, hvor målet er at vise jeres erhverv fra den bedst mulige side, så de unge får lyst til at undersøge jeres erhverv yderligere. Til sådanne messer er det ikke altid nok at være den bedste virksomhed til stede, men det er også enormt vigtigt at gøre noget ud af sin tilstedeværelse. Her gælder det i høj grad om for jer at skille jer ud, så alle de deltagende potentielle kunder, samarbejdspartnere eller fremtidige håndværkere vælger netop jeres stand.

Vær synlige i landskabet

Først og fremmeste skal man opdages, og det bliver i ikke, hvis jeres stand drukner i mængden. I skal derfor sørge for at have en masse sjove, smarte og flotte skilte, beach-flags og roll-up bannere som fanger folks opmærksomhed. I kan fx finde smarte roll-up bannere her. De findes i flere forskellige størrelser, og så kan i selv bestemme motivet.

Hav sjove aktiviteter

Det kan meget hurtigt blive meget kedeligt, hvis i kun tilbyder en faglig snak om jeres erhverv og jeres virksomhed. Det er derfor en forfriskende pause fra en dag fyldt med faglige informationer, hvis i også har en sjov aktivitet linet up til dem som kommer forbi.

Tilbyd bedre forfriskninger

Til messer er det kutyme at de deltagende virksomheder har en lille forfriskning eller snack, som de forbipasserende frit kan tage. Det gælder derfor for jer om at have bedre forfriskninger end alle de andre. Selvom det måske virker useriøst, så vil disse forfriskninger skaffe jer rigtigt mange besøgende, og de vil med garanti også skaffe jer flere kunder.