Sådan kan du som håndværker tjene ekstra penge, hvis du har materialer eller redskaber i overskud

Sådan kan du som håndværker tjene ekstra penge, hvis du har materialer eller redskaber i overskud

Alle mennesker kender følelsen af at have en masse overflødige genstande, som i længden udelukkende hober sig op. Det kan både være særdeles stressende at se på hver dag, men ikke nok med det kan det også utroligt hurtigt optage en masse plads. I tilfælde af du har arbejde inden for håndværkerfaget, er det mere end sandsynligt, du har oplevet dette på egen krop. Men i stedet for at lade redskaberne og materialerne går til spilde, ved at lade dem stå og samle støv i værkstedet eller smide dem ud, er der her samlet en række råd til hvordan du tjener penge på dine redskaber og ellers ubrugelige materialer.

Sælg dine brugte materialer videre til firmaer som genbruger dem

Ikke nok med at genbrug er godt for både miljøet og samvittigheden, kan du også tjene nogle yderst nemme penge ved at gensælge dine brugte materialer. Og svært er det heller ikke. Der er rigeligt med virksomheder som både står for både køb og salg af pakker , indeholdende især paller. Så hvis du som håndværker ligger inde med en stak paller, du ikke anvender, kan du både tjene penge, og samt spare tid idet du slipper for selv at skulle køre dem på skraldepladsen.

Udnyt det voksende secondhand marked

Vi lever i en tid hvor flere og flere mennesker, kan se ideen i at købe brugt. Ikke nok med det igen er bedre for miljøet, får folk nu også mulighed for at spare penge. Dette har fået et stigende antal til at gribe til tasterne, og søge på hjemmesider efter brugte ting. Derfor kan det som håndværker være en god ide, løbende at sætte de redskaber og værktøjer, du ikke længere bruger, til salg online så andre kan få glæde af det.