Sådan indretter du kontoret til din håndværkervirksomhed

Sådan indretter du kontoret til din håndværkervirksomhed

Når det gælder håndværkerbranchen, er der sjældent fokus på kontorpladsen. Kontorpladsen er dog vigtig, da der helt sikkert vil være noget arbejde vedrørende regnskab eller planlægning. Derfor er det ikke lige meget, hvordan du indretter dit kontor.

Gør kontoret personligt

Bare fordi du indretter dit kontor, betyder ikke, at det skal være fyldt til randen med nipsgenstande eller blomster. Det er helt op til dig, hvilket udtryk du gerne vil have på dit kontor, men du skal sørge for, at du har et praktisk og brugbart skrivebord samt en god stol at sidde i. Du kan eventuelt lave bordet selv, da du så kan vælge størrelse, materialer og design selv.

Hav styr på udstyret

Hvis du bruger dit kontor til regnskab og planlægning, vil du sikkert også have brug for en printer. Det kan nogle gange være rart at se tal og skemaer på papir i stedet for på en skærm. Der findes mange forskellige slags printere alt efter dit behov.

Blækprinteren

Blækprinteren er til dig, der ikke har et stort behov for at udskrive dokumenter, eller til dig, der gerne vil udskrive billeder i god kvalitet. En blækprinter er meget billig, men nye blækpatroner koster ofte en hel del. 

Laserprinteren

Laserprinteren er til dig, der vil komme til at bruge printeren meget til udskrivning af tekstdokumenter. Laserprinteren er hurtig til at udskrive og egner sig derfor godt til erhvervsbrug. En laserprinter koster en hel del mere end en blækprinter, men du skal derimod ikke skifte tonere på laserprinteren særlig ofte, så den er billigere i drift.

Leje af printer

Hvis du har brug for en dyrere printer i din virksomhed, kan du leje en printer, hvilket du kan læse mere om på denne side. Det er som regel bedre at leje en printer, end at tage et lån for at have råd til printeren.