Sådan giver du dine fødder en bedre arbejdsdag

Sådan giver du dine fødder en bedre arbejdsdag

Når man har et arbejde, hvor man er fysisk aktiv det meste eller hele dagen, så er det hårdt for hele kroppen, men det er især fødderne, som det går ud over, når man går store dele af arbejdsdagen. Dette kan godt gå hen og blive et problem, da det både kan være skyld i ubehag og deciderede skader. Men i mange tilfælde er man faktisk selv i skyld i, at ens fødder har det hårdt. Man kan nemlig gøre flere tiltag som hjælper ens fødder med at have det godt hele dagen.

Gå i lette sko med udluftning

Det første råd er måske det mest åbenlyse råd, men det er der bestemt også en grund til. Ens fodtøj har nemlig en stor aktie i hvordan ens fødder har det, og hvis man går i det forkerte fodtøj, så kan en lang arbejdsdag være en ubehagelig oplevelse. Men hvis man derimod køber et par sko som både er rare, lette, med god udluftning og på samme tid beskytter foden, så bliver det pludselig mere behagelig at gå på arbejde.  

Benyt skoindlægssåler fra Scholl

Det er dog ikke altid, at de hjælper helt 100% at skifte fodtøj, da det stadigvæk er hårdt for fodsålen at skulle understøtte hele ens vægt i løbet af en hel arbejdsdag. Men dette problem kan afhjælpes, hvis man blot benytter sig af skoindlægssåler fra Scholl, hvoraf de har et helt produkt specielt designet til de lange arbejdsdage. Find dine nye skosåler fra Scholl her.

Benyt fugtighedscreme

Det kan være hårdt for fødder at være gemt væk i sokker og sko store dele af dagen, og dette miljø kan bidrage med forskellige skavanker. De lange dage på arbejdet hjælper bestemt heller ikke, og de kan ofte bidrage med tør hud på fødderne. Tør hud kan på længere sigt danne sår og revner som er ret ubehagelige at tage på arbejde med. Det kan derfor være en god idé at begynde med fugtighedscreme, hvis ens fødder er begyndt at blive tørrer.