Sådan får du mere tid i administrationen

Sådan får du mere tid i administrationen

Som en andelsboligforening er I udmærket klar over, at der er mange praktiske ting, der skal varetages. Dette gælder både alle de administrative opgaver som at holde styr på de forskellige ventelister samt at få sendt tilbuddene ud på boligerne til de næste, der står på ventelisterne. Det gælder dog også det mere nære til køberne, hvor ejendommene skal drives samt forsamlinger, hvor de vigtige beslutninger skal tages. Der er altså som andelsboligforening mange ting, der skal holdes styr på, hvilket også kan medføre, at det ikke altid går så nemt.

Overgiv det administrative arbejde

Det vil altså være en enorm stor hjælp, hvis nogle af de praktiske ting kunne varetages af nogle andre, så man kan koncentrere sig om nogle andre ting. Og dette kan faktisk godt lade sig gøre. Det er nemlig blevet muligt at få hjælp til administrationen af ventelisterne. På den måde har I altså mindre administrativt arbejde, da sådan noget som opskrivning på ventelister, betalingsopkrævning, fjerne inaktive medlemmer osv., nu vil blive automatiseret. Samtidig sikres der også, at du hele tiden kan følge med i, hvem de nye medlemmer på ventelisten er, og hvem der har forladt den, så I som andelsboligforening hele tiden har det fulde overblik over transaktionerne, som vedrører Jeres forening.

Skab tryghed hos medlemmerne

Samtidig er der også en helt del fordele for medlemmerne på Jeres ventelister. De vil nemlig få adgang til at se, hvor mange er der på ventelisten til den bolig, som de er interesseret i, og samtidig vil de kunne følge med i, hvor langt de er processen om at få tilbudt en bolig. I den forbindelse er det også vigtigt at nævne, at der med denne løsning også er tænkt meget over, at I som boligforening overholder GDPR-forordningen. Dette betyder altså, at man trygt kan melde sig på en af Jeres ventelister.