Optimer pladsen på jeres lager

Optimer pladsen på jeres lager

Det kan til tider være rodet på en arbejdsplads, det kender du helt sikkert. Hvis du er tømrer, eller i en anden håndværkerbranche. Der er altid et lager på arbejdet, hvor alle ting står, men det lægger oftest i en stor pærevældig. I har selv valgt ikke at have en ”fejedreng” i virksomheden, for så ved i ikke hvor jeres ting er, det er helt fair, men der bliver nød til at være lidt styr på det hele, hvis nu arbejdstilsynet kommer forbi.

Hvordan kan vi optimere vores plads?

Optimering af plads kan foregå på mange måder, det kan være alt fra stålreoler til pallereoler. Der findes så mange løsninger, det gode ved en pallereol er, at du kan placere jeres ting let og overskueligt, og nemt se tingene selvom det er så stort et opbevaringssystem. Du kan placere alle jeres EU-paller med materialer derpå, det kræver dog at i har en palleløfter, eller truck til at stille tingene på plads og lign på. En pallereol er rigtig fleksibel, du kan nemt skabe overskud, og ikke mindst masser af plads på jeres lager.

Reoler & systemer

Det smarte ved reoler og systemer er at i som virksomhed, kan holde styr på jeres lager, og jeres varer. Når i skal ud og bygge et legehus eller lign, så er tingene overskueligt, og i skal ikke finde det tusindvis af steder, det er bare i jeres stisystemer, og eventuelt sæt en QR-kode på, så i ikke skal lede, hvis i har lærlinge eller andre i virksomheden, for så kan det være besværligt, hvis ikke man lige ved hvor tingene er henne i virksomheden. Pallereoler er bygget til at kunnet have forskellige EU-paller på, hvor der er mulighed for at tage tingene frem og tilbage med en palleløfter eller truck, firmaer som SIEMENS & VESTAS bruger det på deres lager.