Nej tak til arbejdsskader

Nej tak til arbejdsskader

På mange arbejdspladser i industrien udsættes medarbejderne igen og igen for tunge løft. Det kan skabe et dårligt og usundt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne i sidste ende får rygproblemer eller på anden måde bliver skadet. Det kan også gå udover de løftede emner, hvis de løftes på uhensigtsmæssige måder. Med en Vakuumløfter undgår du dette problem, da arbejdet gøres for dig på en skånsom og effektiv måde.

Sådan virker vakuumløfteren

Vakuumløfteren er nem at anvende, og den kan gøre arbejdet meget nemmere. Den virker ved, at den ved hjælp af et undertryk suger sig fast til det, der skal løftes. Herefter vil det være betydeligt lettere at løfte emnet, og løftet kan blandt andet ske ved hjælp af en løfteslange, der er monteret på en svingkran.

En af fordelene ved vakuumløfteren er, at den kan suge sig fast på nærmest alle overflader. Vakuumløfterens løftekapacitet kommer an på tætheden og overfladearealet af det givne emne. Den kan både foretage løft af relativt lette, men også af meget tunge elementer. Den er nemlig udviklet til at kunne løfte alt fra 2 kilo til 20 tons. Derfor egner vakuumløfteren sig til ethvert behov, og mange arbejdspladser vil have stor glæde af den.

Tilpasset dig

Uanset om det er en vakuumløfter eller en anden form for løfteudstyr, du er på jagt efter, kan du finde det hos Alvac Industry. Al løfteudstyret er kundetilpasset, og det betyder, at du kan få løst dit firmas specifikke behov. Udover vakuumløftere kan du også finde følgende løfteudstyr:

  • Søjlekraner
  • Svingkraner
  • Vakuumlåg
  • Traverskraner

Du kan altså finde løfteudstyr til ethvert behov. Med det rette løfteudstyr bliver din arbejdsplads til et bedre, sikrere og mere effektivt sted. Derfor er det bare om at finde ud af, hvilken form for løfteudstyr din arbejdsplads har brug for, så I hurtigst muligt kan nyde godt af fordelene, som udstyret medfører.