De fleste husejere kender nok til problemet med at ens tag bliver misfarvet på grund af alger og lignende. Tage er både udsat for meget vind og vejr, og derfor bliver de også meget slidt og medtaget. At få renset og malet taget er derfor ikke kun noget kosmetisk, det er også noget der er med til at forlænge tagets levetid og sikre at der ikke kommer varige skader.

Det er dog langt fra kun tage, der bliver ramt af vind, vejr og ikke mindst alger. Det samme sker nemlig også med fliser. De holder op med at være pæne og grå og skifter til at blive grønne og knapt så pæne at se på.

Hvis du er den arbejdssomme type, der ikke har noget imod at bruge masser af knofedt, kan du godt klare fliserne selv, men medmindre du har redskaberne i orden, er det straks mere problematisk at gå gang med taget. Det er i hvert fald sjældent en god ide, at begynde at kravle rundt på ens tag medmindre man er meget sikker på, hvad man laver.

Vestergaards Tagrens er en dansk virksomhed der specialiserer sig i tagrens, algebehandling og fliserens til både private og virksomheder, hvor de til sidstnævnte også eksempelvis tilbyder grafittirens.

Ved at hyre et professionelt firma som Vestergaard Tagrens til at klare arbejdet, er man ikke blot sikker på, at det bliver gjort langt hurtigere, end man selv kunne have gjort det. Man er også sikker på, at man får et resultat, der er bedre og mere grundigt udført, end man selv kunne have gjort det.

Adresse

Adresse:

Sønderstedvej 9 4340 Tølløse

GPS:

55.6273067, 11.608651000000009

Telefon: