Trækompagniet der har mere end 13 år på bagen på det danske marked.  De er blandt nordens førende forhandlere at eksklusive plankegulve til kræsne kunder, der ikke er villige til at gå på kompromis med noget som helst, når det kommer til deres bolig. Her finder du et stort udvalg af forskellige typer af trægulve. Du kan se alle mulighederne på deres webshop, hvor du også finder hele kollektionen af gulve (se dem her). Hvis du gerne vil se gulvene lidt tættere på, inden du beslutter dig for, hvad du skal investere i, så kan du besøge deres showroom i Bagsværd.

Gør det selv eller få det monteret

Når man køber en gulv, er der naturligvis mange kyndige handymænd, der vælger selv at lægge gulvet og spare udgiften til montering. Hvis du vil være helt sikker på, at det bliver gjort efter alle kunstens regler, kan det dog være en god ide at lade professionelle om det, hvilket der er flere grunde til. For det første er du sikker på, at det bliver gjort rigtigt, og for det andet er der nogen du kan brokke dig til, hvis det viser sig, at det så rent faktisk ikke er lavet som det skulle.

Trækompagniet der sælger gulvene tilbyder også montage af disse, da der naturligvis ikke er nogen der kender gulvene, bedre end de selv gør. Netop derfor er det også en god ide at vælge at få det monteret, der er nemlig stor forskel på, om der er tale om et billigt laminat klik-gulv (som de fleste selv kan lægge), eller et dyrt plankegulv, sildebensgulv eller lignende, der kræver lidt flere håndværksmæssige færdigheder.

Adresse

Adresse:

Buddinge Hovedgade 321 2880 Bagsværd

GPS:

55.7550764, 12.4652428

Telefon:

Åbningstider

Mandag

9:00 - 17:30

Tirsdag

9:00 - 17:30

Onsdag

9:00 - 17:30

Torsdag

9:00 - 17:30

Fredag

9:00 - 17:30

Lørdag

10:00 - 14:00

Søndag

-