Når man skal til at vælge køreskole, fordi man skal til at i gang med sit kørekort, er det vigtigt at vælge en køreskole, der har mange års erfaring, og har en god statistik med at få eleverne i gennem både teoriprøve og den praktiske køreprøve, og gerne på første forsøg. Derfor kan det altid betale sig med lidt research, inden man vælger en køreskole.

 

Hos Tip Top Trafik har vi mange års erfaring i at få vores elever igennem effektivt. Eleverne bliver sat godt ind i både det teoretiske og det praktiske, og kan gå ud af vores køreskole som gode bilister, vi er trygge ved at lade køre selv.

 

Vi tilbyder også kørekort i København, og har stort fokus på, at folk her også bliver sat ordenligt ind i tingene således, at den statistik der er, med dumpeprocent i København kan blive bragt ned. I vores undervisning har du mulighed for at benytte dig af gratis online videoundervisning, du kan lave derhjemme således, at du sikrer dig at du forstår teorien 100%. Det giver også mulighed for 28 hjemmeprøver, så du er sikker på, at du kan bestå teoriprøven i første forsøg.

 

Til dig der skal bruge et kørekort hurtigt, tilbyder vi vores meget populære Formel 1 kurser. Det betyder, at du kan blive klar til køreprøve på blot 15 undervisningsdage. Vi lægger et program sammen, med undervisning og kørsel nærmest hver dag og det eneste der måske skal ventes på er, hvis der er ventetid til prøverne hos Politiet. Vi forsøger at planlægge os uden om det, så du kan stå med dit kørekort så hurtigt som muligt. Vi har kørt Formel 1 kurser i over 17 år, og har haft stort succes med den intensitet af lektioner. Det gør også, at eleverne bedre kan huske alt teorien.

Adresse

Adresse:

-

GPS:

-

Telefon: