Thyholm Murer er en af de største entreprenører og murerfirmaer i Nordjylland, og udfører opgaver i hele midt og Nordjylland. Virksomheden blev grundlagt af Poul Erik Gravgaard i 1981 på Thyholm, der selvsagt har lagt navn til firmaet. Det var Poul Erik Gravgaard der ledede firmaet frem til 2013, hvor sønnerne Dan og Rasmus blev en del af generationsskiftet og overtog ledelsen i firmaet og de på det tidspunkt 65 medarbejdere.

Hovedsædet er stadig på Thyholm, nærmere betegnet i Hvidbjerg, der ligger centralt placeret mellem Holstebro og Thisted. Som en af de største entreprenør virksomheder i Nordjylland beskæftiger Thyholm Murer sig blandt andet med anlægs-, jord/beton-, kloak-, smede- og naturligvis ikke mindst murerarbejder.

De bygger både enfamiliehuse, såvel som 2 og 4-familiehuse, etagebyggerier, erhvervsbyggeri og offentligt byggeri, hvilket dækker over alt fra døgninstitutioner og skoler til plejehjem. Noget af det Thyholm Murer altid har fokus på, når de bygger, er at levere et hus der er så lavt energi og ressourceforbrug som muligt. En af de ting som Thyholm Murer er blandt de førende i landet, er når det kommer til opførelsen af såkaldte passivhuse, hvor stort set hele el forbruget dækkes af det solcelleanlæg, som huset leveres med som standard.

 

Adresse

Adresse:

Flovlevvej 6, 7790 Thyholm

GPS:

56.643059, 8.512865000000033

Telefon: