Pilegaard-Henriksen A/S er en dansk VVS-virksomhed som med en over 100 år lang historie er blandt Danmarks ældste udbydere af VVS-arbejde. Virksomheden har nemlig rødder i VVS-firmaet Brdr. Henriksen A/S fra 1994. Virksomheden har i dag eksisteret under navnet Pilegaard-Henriksen A/S siden år 2005. Dette ændrer dog ikke på, at de er enormt stolte af deres lange historie, og i dag er de blandt landets dygtigste VVS-firmaer.

Hos Pilegaard-Henriksen A/S klarer de alle slags VVS relaterede opgaver lige fra små reparationer til de større installationer. Det er nemlig ikke opgavens omfang som har det primære fokus hos Pilegaard-Henriksen A/S men i stedet kundens tilfredshed. Man skal derfor ringe til dem lige meget hvor lille en opgave der er tale om.

Selvom de har en lang og stolt tradition, så hænger de ikke ved de gamle metoder. I stedet går Pilegaard-Henriksen meget op i at følge med tiden. Derfor bliver alle installationer og reparationer gjort så energi- og miljøvenligt som muligt.

Pilegaard-Henriksen A/S har i alt 5 afdelinger i Danmark hvoraf der ligger 2 henholdsvist i Jylland og på Sjælland, imens der ligger en enkelt på Fyn. Så uanset om man fx har behov for VVS i Viborg eller VVS i Odense, så kan man ringe efter Pilegaard-Henriksen A/S.

Adresse

Adresse:

Odense

GPS:

55.40375599999999, 10.402370000000019

Telefon: