Odense-Maler.dk er din foretrukne håndværker og maler i odense. Det er malerfirmaet Andersen & Garrett, der står bag siden og er et professionelt malerfirma, som navnet antyder, holder til i Odense. Selv om firmaet er beliggende i Odense, er adressen ikke til hindre for, at firmaet tilbyder at løse opgaver på hele fyn. Så har du brug for en maler i Middelfart, Nyborg, Svendborg, Kerteminde eller et helt andet sted, er du velkommen til at kontakte Andersen & Garrett og få et uforpligtende tilbud.

Firmaets værdier er kundefokus og højt serviceniveau. Det er et firma, hvor der altid er fokus på at kunden er  centrum, og ved hjælp af klare linjer på pris og udført arbejde, sikre virksomheden ligelede et højt serviceniveau. Et af firmaets motto, er at de aldrig er færdige før kunden er helt tilfreds med arbejdet, og den udførte opgave. Andersen & Garrett varetager mere eller mindre alle former for malerarbejder, ligesom de også tilbyder at fuldspartle vægge og lofter, der kommer forud for selve malerarbejdet. Ligeledes har firmaet stor erfaring med istandsættelse af lejligheder eller lignende, hvor de også kan være til assistance.

Om du er privatperson, der skal have malet huset, eller er en virksomhed som står med en større maleropgave, så kan du altid få et tilbud. Alle tilbud er naturligvis helt uforpligtende og Odense-Maler.dk kommer gerne ud til den adressen. Du kan være helt sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger, da de ikke forlader opgaven før kunden er tilfreds.

Adresse

Adresse:

Astrupvej 36 5000

GPS:

55.40513, 10.406858

Telefon: