Hvis du står og skal til at sælge dit hus så er der selvfølgelig en række ting du kan gøre for at øge din chancer for at det bliver lige præcist dig der får solgt dig hus og en af de ting er at du kan få foretaget et energieftersyn af din bolig. Med sådan et eftersyn kan du enten vælge at sælge boligen med eftersynet eller du kan vælge at bruge eftersynet til at lave nogle energipositive renoveringer til din bolig således at den stiger i værdi og dermed tjene mere på huset.

Hos OBH Gruppen er vi eksperter i at lave energieftersyn således at du kan få det korrekte energimærke. Rapporterne bliver udarbejdet af vores egne medarbejdere og dermed kan vi altid stå inde for kvaliteten af det arbejder der bliver udført. Hos OBH hjælper vi dig med din energimærkning. Vi har normalt din rapport med energimærke klar dagen efter vores besøg, og derfor skal du ikke vente unødigt tid på at kunne komme videre i din proces. Uanset om det er til salg eller renovering.

Hos BH Gruppen tilbyder vi landsdækkende service og du kan derfor altid kontakte os omkring et uforpligtende tilbud i hele landet. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med vores uforpligtende tilbud.

OBH Gruppen har eksisteret siden 1965 og vi har derfor en lang tradition og er kendte for vores høje kvalitetsniveau. Vi har base i Ringe på Fyn men som sagt så er vi en landsdækkende servicevirksomhed der kan hjælpe i alle afkroge af landet. Vi har lokale specialister rundt i hele Danmark der står klar til at hjælpe dig mede dit projekt. Vi har stor faglig stolthed og vil derfor sikre at du kommer godt igennem dit bygge projekt med vores vejledning.

Adresse