Skal du have opbevaret møbler og andre ejendele, imens du bygger om? Så lej et opbevaringsrum hos et topsikret lagerhotel tæt beliggende på din bolig.

Nettolager.dk er Danmarks største og billigste lagerhotel. Virksomheden udlejer alt fra små opbevaringsrum – også kaldet pulterkammere, på 1 m² til op til de helt store opbevaringsrum på 10 m². Hos Nettolager.dk kan du opbevare alt, hvad du ønsker opbevaret. Du kan vælge at leje et opbevaringsrum for en kort periode eller leje opbevaringsrummet over en længere periode.

Priserne starter fra 49-89 kr. pr. måned for et opbevaringsrum på 1 m² til 490-890 kr. pr. måned for et opbevaringsrum på 10 m².

Nettolager.dk har 36 lagerhoteller placeret over hele Danmark. Du finder lagerhoteller i Jylland i byerne; Århus, Ikast, Esbjerg og i Kolding. På Fyn finder du lagerhoteller i Odense og i Årslev, og på Sjælland finder du en række lagerhoteller placeret i Skovlunde, Brøndby, Glostrup, Køge, Hillerød, Holbæk, Greve, Vordingborg, Ringsted, Skælskør, Høng og Havdrup. De mange lagerhotelsplaceringer gør det nemt for dig, at finde dit nærmeste lagerhotel. Bor du f.eks. i Århus, så lej et opbevaringsrum på et lagerhotel i Århus.

Lagerhoteller med sikkerheden i top

Nettolager.dk tilbyder leje af opbevaringsrum for 0kr. i depositum eller oprettelsesgebyr og uden en bindingsperiode – det vil sige, at du kan opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Virksomheden tilbyder desuden en billig forsikring på dine ejendele.

Nettolagernes gange og porte er videoovervåget, og du får din egen alarm på dit opbevaringsrum. Nettolager.dk har desuden fugtstyrring i alle lagerhotellerne, og hver enkelt opbevaringsrum er opvarmet. Som kunde har du adgang til dit rum i alle 24 timer af døgnet, så du nemt kan hente eller aflevere dine ejendele, når det passer i dit tidsprogram.

Adresse

Adresse:

Søren Nymarks Vej 6 8270 Aarhus

GPS:

56.109949, 10.1553033

Telefon: