Søger du et gulvsliber firma eller blot har et par spørgsmål til gulvet i lejligheden? Så er Gulvkanonen den rette mand. Gulvkanonen er et dansk gulvservice firma, der tilbyder alle former for gulvarbejde. Firmaet er placeret i Ballerup, men servicerer hele København og nordsjælland. Hvis man står i en situation, hvor man har brug for at få ordnet sine gulve, men ikke helt ved om de skal slibes eller afhøvles, er det altid en god ide at kontakte en professionel, der er nemlig meget stor forskel på de to behandlinger.

GulvafslibningHvis et gulv er overfladisk ridset og trænger til en opfriskning, er det i langt de fleste tilfælde tilstrækkeligt med en afslibning af gulvet. Her fjernes et tyndt lag af gulvets overflade, hvor ridserne og eventuel snavs sidder. En afslibning fjerner så tyndt et lag, at denne behandling kan gentages flere gange efter behov. Dog er det nødvendigt at behandle gulvet efterfølgende.

GulvafhøvlingEn afhøvling er en større behandling, hvor der bliver fjernet et større lag af gulvet end ved en afslibning. Alt efter typen af gulvet betyder det at denne form for behandling ofte kun kan bruges en enkelt eller to gange i et gulvs levetid.

Tag kontakt til Gulvkanonen og få et helt uforpligtende tilbud, inden du bestemmer dig for, hvad der skal gøres ved dit gulv. Udover de førnævnte behandlinger tilbyder Gulvkanonen også eksempelvis lakering og maling af gulv såvel som ludbehandling.

Adresse

Adresse:

Hedeparken 7

GPS:

55.719013, 12.35710599999993

Telefon: