Hos Designovation.dk har man siden 2004 solgt designermøbler og belysning til danske hjem og virksomheder. Deres mange års erfaring i branchen har gjort at de hele tiden er med på de nyeste trends og  derfor får de også alle nye, og ikke mindst bemærkelsesværdige produkter i deres sortiment. Dette resulterer i at du altid, kan finde et bredt udvalg af lamper, borde, stole og sofaer til din stilfulde bolig. Du kan altid få råd og vejledning, til det rigtige køb og hvilke produkter, som du bør gå efter. Dette kan de gøre, da Designovation er helt fremme i skoene inde for branchen, som er i evig forandring.

Få indrettet virksomheden

Der er mulighed for at få indrettet sin virksomhed eller et lokale af Designovation, som har erfaring inde for dette. De leverer en individuel løsning og bestræber sig på, at opnå det helt unikke udtryk. Virksomheder kan finansiere køb af møbler, lamper og mere vha. leasing, så både store og små virksomheder, kan følge med alle de nye trends. Derfor behøves virksomheder ikke at betale med et stort kontant beløb, som kan give nogle fordele. Dette gør det lettere at få en stilfuld virksomhed.  Her har Designovation referencer som, Gentofte Kommune og Bureau117.

Sikker e-handel og et bredt udvalg

Du har 30 dages returret, når du køber fra Designovations side, som også er e-mærket. Dette vil sige at sikkerheden er i top og du kan føle dig helt tryk ved, at handle på siden. Der er derudover også mange forskellige brands inde for hver kategori, som dækker en hver smag.

Adresse

Adresse:

Folke Bernadottes Allé 5, Port 17 2100 København Ø

GPS:

55.6925901, 12.589314400000035

Web:

-