Der kan være mange grunde til at man får brug for en låsesmed. Det de fleste automatisk tænker på, når det kommer til låsesmed, er at de kan hjælpe en, hvis man har smækket sig ude af sit hus eller lejlighed. Det er naturligvis også tilfældet, men de kan bistå ved mange flere ting.

De mest hyppige opgaver for en låsesmed er udover at åbne døre, at hjælpe med at udskifte låse i forbindelse med indbrud eller fordi man har tabt sine nøgle, og derfor har brug for at få sikkerhed om, at der ikke er nogen, der uretmæssigt kan få adgang til ens hjem. De kan også hjælpe med at rådgive omkring sikkerhed og låse generelt. Eksempelvis om det er ved at være tid til at få udskiftet sine låse eller lignende. Der er mange der ikke helt er klar over, hvor meget det betyder at ens låse er sikkerhedsgodkendte, hvis man ikke vil have problemer med ens forsikring, hvis uheldet skulle være ude og man får indbrud.

Den Cyklende Låsesmed er en låsesmed der opererer i det Københavnske og kan hjælpe med langt de fleste opgaver, der er i forbindelse med låseservice. Som navnet antyder kommer han på sin cykle, hvor han har alle de nødvendige redskaber. Grundet valget af transportmiddel, er det derfor også kun hovedstadsområdet, som Den Cyklende Låsesmed dækker.

Det er rent faktisk i mange tilfælde en fordel for dig, at han kommer på cyklen. For det første er der din grønne samvittighed, som er helt på det rene. For det andet slipper du for at betale et servicevogn gebyr. Du slipper også for at han skal holde i kø i lang tid, hvilket ofte kan være tilfældet i den københavnske trafik, og så skal du heller ikke vente på at han leder efter en parkeringsplads.

Adresse

Adresse:

Nansensgade 48 1366 København K

GPS:

55.6829213, 12.5646752

Telefon: