Står du overfor at skulle have udskiftet dine gardiner i hele huset, kan der hurtigt blive tale om en større udgift, der løber op i mange tusinde kroner. Du står sandsynligvis også overfor den udfordring, at du skal have målt op til gardinerne, så du får bestilt dem i de rette mål. Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke får målt rigtigt op til at begynde med. Bestiller du gardiner på mål, er det nemlig langt fra altid, du kan levere dem tilbage, da de er lavet specielt til dig.

Det kan derfor i mange tilfælde være en rigtig god ide at hyre en fagmand til opgaven. Langt de fleste forhandlere af gardiner, tilbyder også at sende en gardinmand, der mod et gebyr naturligvis, kommer og måler op, og sørger for at alt er i de helt rigtige mål.

Udover at hjælpe med at måle, tilbyder de fleste forhandlere også at klare monteringen, hvilket især vil være at foretrække for mange, hvis der er tale om nye typer af gardiner, og der ikke bare skal hænges nogen nye op, på de eksisterende beslag. Det kan nemlig være svært at vide, hvornår det skal skrues i muren og hvornår det skal skrue si karmen og lignende. Så hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du skal måle op, så er det en god investering at enten hyre fagmand der har håndværket i orden.

Du kan læse mere om hvad en gardinbus tilbyder her hos Uniggardin der sælger gardiner online. 

 

Adresse

Adresse:

Lindholm Havnevej 27, 1 5800 Nyborg

GPS:

55.29810999999999, 10.815890999999965

Telefon: