Der er godt gang i boligsalget i Danmark, og en af de typer af huser, der virkelig stormer frem er typehuse. Det er dog ikke typehuset som dem mange vil kende fra 60’erne og 70’erne, der er hitter blandt danske familie. Mulighederne med typehuset er i dag blevet utrolig store, og stort set alt er muligt. En anden form for bolig der er blevet populære blandt børnefamilier er arkitekttegnede typehuse.

Her får man alle de funktionaliteter og bekvemmeligheder der er ved nybyggede huse, men samtidig får man et, hvis mage man ikke lige nødvendigvis finder andre steder. For selvom vi gerne vil være som mange, vil vi også gerne skille sig ud. Dette gælder naturligvis også vores boliger.

Bernt Nielsen A/S er en af landets førende husbyggere, og har eksisteret siden 2001, hvor det blev grundlagt af Bernt Nielsen, der er uddannet arkitekt. Firmaet driver Bernt Nielsen sammen med sønnerne Ulrik og Søren, og det er altså et godt gedigent familieforetagende.

Der kan være mange spørgsmål, der melder sig, når man skal bygge et nyt hus. Der er rigtig mange muligheder, når man skal bygge et helt ny, og det giver også mange spørgsmål. Hos Bernt Nielsen kan de være med til at afdække alle behov, og svare på alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med din kommende drømmebolig.

Adresse

Adresse:

Huginsvej 6C 3400 Hillerød

GPS:

55.933902, 12.272682000000032

Telefon: