Hos ALPO Group er vi eksterper i gulve. Vi har arbejdet med trægulve i høj kvalitet i mange år, og ved derfor hvad det kræver for at et gulv vil se lækkert ud i dit hjem og vil holde i mange år ud i fremtiden. Vi vægter personligt vejledning og service rigtig højt, da vi mener at det er det der kan give dig det bedste resultat og du kan gå glad fra handlen med os. Derudover så sætter vi en dyd i at kunne levere de varer du har bestilt hos os til den aftalte tid, således at du kan komme videre med dit projekt. VI fører helt selv kvalitetskontrollen med de varer vi køber ind, så derfor kan du altid være sikker på at de gulve du køber hos os, er i en kvalitet som vi selv ville bruge i vores eget hjem.

Vi har mange forskellige slags trægulve som du kan vælge i mellem så du er sikker på at du kan få et gulv der giver det helt rigtige indtryk til dig. Udover mange forskelige træsorter har vi også en række forskellige sorteringer du kan vælge i mellem. Det vil sige at du kan vælge hvor groft du vil have træet skal være. Nogle kan godt lide det upolerede og rå look, men andre vil have et finere udtryk i deres trægulv.

Et af vores mest populære produkter er vores sildebensparket og det er med rigtig god grund. Mønstreret givet et stilfuldt og klassisk udtryk til din bolig. Du får et flot natuligt udtryk som passer fantastisk ind i rigtige mange boliger. Hos ALPO Group sælger vi også alt tilbehør som du skal bruge til at installere dit lækre nye gulv. Derfor kan du få alt hvad du skal bruge for at få et nyt gulv hos os.

Adresse

Adresse:

Gejsingvej 60 6600 Vejen, Denmark

GPS:

55.498136, 9.273559999999975

Telefon: