Høretelefoner kan gøre den store forskel for musikoplevelsen

Høretelefoner kan gøre den store forskel for musikoplevelsen

At have nogle høretelefoner af en god kvalitet kan gøre det at høre musik til en meget bedre oplevelse. For musik fortjener at blive hørt i de rette rammer og med det bedste udstyr. Så fremstår musikken også bedre.

Patent i 1877M

I 1877 tog den tyske elektroingeniør Werner von Siems patent på en udgave af høretelefoner, der omdanner elektromagnetiske svingninger til mekaniske lydsvingninger. Siden blev der produceret mange løsninger, også primitive, af høretelefoner. Produktet er blevet udviklet og forandret gennem de seneste 150 år, og er nu noget langt de fleste ejer og bruger ret ofte.

De kendte mærker

Det findes en række producenter af høretelefoner, eller hovedtelefoner eller headsets som de også hedder, som de fleste anerkender som værende af høj kvalitet. Blandt andet kan nævnes JBL, B&O, Marshall og Technics som bredt anerkendte høretelefoner, der har høj kvalitet.

Forskellige slags

Høretelefoner er blevet noget, som de fleste mennesker har og bruger. Mange til deres telefon. Men der findes andre slags end dem, der sætte i telefonen. Der findes blandt andet både åbne og lukkede høretelefoner. De åbne er med åben bagside, så musikken bliver sendt ind i året og derefter kan slippes fri igen. Det bringer mere liv til din musik. Lukkede hørertelefoner har en bagside, så lyden ikke kan komme ud og bliver mere kontrolleret og med en dyb bas. Desuden kan du få on ear eller over ear høretelefoner. On ear sidder på selve ørerne, mens over ear dækker hele øret og derfor bliver mere komfortable at have på.

Støjreduktion er også en mulighedM

Mange høretelefoner har aktiv støjreduktion, ANC, som giver en reduktion af støj fra omgivelserne. Ofte er det over-ear hørertelefoner, der tilbyder dette. Men det findes også i andre høretelefoner.