Hæve sænke bord er praktisk for håndværkere

Hæve sænke bord er praktisk for håndværkere

Uanset om du arbejder som håndværker eller et bogligt fag, hvor du tilbringer endnu mere tid foran en skærm, er det relevant med et skrivebord, når der skal laves notater og udføres papirarbejde. Det er vigtigt, at dit skrivebord passer til netop dig. Hvis du sidder i mange timer ved et bord, der ikke er tilpasset dig, kan du risikere at få smerter i ryg, nakke og skuldre grundet uhensigtsmæssige spændinger. I denne artikel vil du få gode råd til t udvælge det rette skrivebord, der kan understøtte de mest optimale arbejdsrammer.
Bordet skal passe i højden
Det er naturligvis vigtigt, at du sidder på en behagelig stol, der støtter ryggen korrekt. Dertil er det vigtigt at have et bord, der passer i højden. Her vil det mest optimale være et hæve sænkebord. Dette kan nemlig justeres helt individuelt, så det passer helt perfekt i højden.
Nogle hæve-sænke borde kan også hæves så meget, at det passer i højden, når du står op og arbejder. Dette kan være særlig praktisk, hvis du arbejder med et håndværksmæssigt fag, hvor du hele tiden skal kunne gå til og fra skrivebordet.
Det samme gælder, hvis du driver en virksomhed, der er en kombination af håndværksmæssigt arbejde og kundebetjening. Her vil et hæve-sænke bord være praktisk, da du kn hæve det, når du står op og betjener kunder, og sænke det, når du skal sidde ned og lave noget papirarbejde eller arbejde ved computeren.
Hæve sænke borde i flotte designs
Hæve-sænke borde findes i virkelig flotte designs. De er ikke kun kedelige, firkantede borde med et industrielt look. Der findes flotte, detaljerede såvel som minimalistiske hæve-sænke borde, der passer godt ind i den skandinaviske stil.
Selvom din arbejdsplads udfører håndværkerarbejde, kan du derfor sagtens have et pænt og stilfuldt bord til papirarbejde og betjening af kunder. Ved at have en stilet indretning, signalerer du også til dine kunder, at du går meget op i orden og at levere pæne resultater.
Der findes forskellige typer af hæve-sænkeborde:
• Fritstående hæve sænkebord
• Vægmonteret hæve sænkebord
• Hæve sænkebord med sidebord
• Hæve sænkebord med hjul
De fritstående modeller minder meget om et almindeligt skrivebord, blot med flere funktioner. Den vægmonteret udgave kan være pladsbesparende og giver et let udtryk. Har du brug for mere bordplads, kan en model med sidebord være en mulighed. Skal du kunne flytte rundt på bordet, findes de også med hjul.