Håndværkere glemmer hjemmekontoret

Langt de fleste selvstændige håndværkere har også et hjemmekontor, hvis de kan sidde og ordne diverse papirer, regninger, fakturaer og lignende om aftenen. Der er dog også rigtig mange, der glemmer at passe på sig selv, når de sidder der.

For mens mange udmærket kender og følger regler omkring sikkerhed, sundhed og lignende, når de er på arbejdspladserne, så er der mange der glemmer dem, når de træder ind i deres private hjem. Det med sikkerheden spiller måske ikke den største rolle på et hjemmekontor, men det kan det med sundheden godt gøre.

For selvom man måske ikke tænker over det, så kan man lynhurtigt komme til at sidde både 1,2,3 og fire timer ved sit skrivebord og lige skulle have styr på de sidste ting i forbindelse med et tilbud til en kunde, en faktura der er blevet væk eller noget helt tredje.

Mange håndværkere er vant til at bruge deres krop i mange forskellige stillinger, og det har derfor også en stor betydning, hvordan de så sidder, når de sidder ved computeren. Det kan derfor være en rigtig god ide for håndværkere med et hjemmekontor at investere i en god kontorstol og et hæve sænkebord og lignende, der tager lidt af det pres som ryggen ellers får, hvis man sidder i en forkert arbejdsstilling.

Netop fordi man er vant til at bevæge sig med i dagligdagen, kan det have en str betydning, hvis man sidder stille i mange timer, og så er det kan betale sig, at investere i ergonomiske møbler, også selvom man tror, at man kun lige bruger et par timer der en gang mellem.