Gør din garderobe mere systematisk med disse tips

Gør din garderobe mere systematisk med disse tips

Vi kender det nok alle sammen – man leder efter en helt bestemt ting i skabet, men kan bare ikke finde det midt i alt rodet. Det er super frustrerende og rimelig træls. Det behøver faktisk slet ikke at være sådan.

Man kan nemlig bare få en ryddet og systemorienteret garderobe, og så det vil det hele blive meget nemmere. Man kan gøre sin garderobe mere systematisk på forskellige måder. Du kan eventuelt benytte dig af forskellige garderobesystemer som stativer, skuffer og så videre. Det er der forskellige firmaer, som tilbyder – se deres hjemmeside her.

Start med oprydning og sortering af tøj

Hvis du gerne vil have din garderobe til at blive mere systematisk, skal du først og fremmest have styr på det tøj, som du har derinde. Det er en god ide at starte med lidt oprydning, og herefter en sortering af tøjet.

Du kan lægge tøjet i forskellige bunker alt efter, hvad det skal. Måske der er noget, som du faktisk ikke længere har brug for – det kan komme i en bunke. Det tøj som du stadig har brug for, kan komme i en anden. Sådan kan du sortere noget af dit tøj fra, så du kun har det, som du skal bruge. Til sidst kan du sortere tøjet efter hvad det er – bukser i en bunke, trøjer i en anden.

Find det system, du bedst kan lide

Til sidst skal du have styr på, hvilket system du gerne vil have i dit skab. Måske du vil have en bøjlestang, som alle de ”fine trøjer” kan hænge på, men de andre er foldet sammen. Det kan også være, at du vil sortere dit tøj efter farver.

På den måde kan du altid hurtigt finde et stykke tøj i en bestemt farve. Det handler om at finde det system, som passer dig bedst.