Find pallereoler til lager eller værksted

Find pallereoler til lager eller værksted

Som håndværker har man meget værktøj, der skal være plads til. Det kan være en rigtig god idé at have tingene liggende bare en smule organiseret, så det er nemt at finde. På den måde sparer du nemlig tid på at rende rundt og lede efter dine ting. Her kommer en pallereol ind i billedet. Det er en reol med stor bæreevne, så der er rigeligt plads til tungt værktøj.

Pulverlakering

Det er smart at gå efter en palle reol, der er pulverlakeret. Det giver både et simpelt og robust design, men det er også med til at øge levetiden på reolen. Det giver nemlig en endnu bedre beskyttelse mod dagligdagens slitage og rust.

Pallereolens stel består af stål, og stålet er naturligvis rustbeskyttet, men med pulverlakeringens tykke og glatte overflade forbedres rustbeskyttelsen.

Derudover gør det også at reolen er nemmere at rengøre, hvis du i ny og næ gør rent i værkstedet.

Bæreevne

Det er vigtigt, at du kigger efter pallereolens bæreevne, når du skal have fat i en. De kan nemlig ikke alle sammen bære lige meget.

En pallereol kan klare en belastning på omkring 20 tons. Det svarer altså til rigtig meget værktøj og rigtig mange materialer. Med en pallereol, får du altså en reol, der ikke falder sammen bare fordi, du lægger noget tungt på den. Det gør det muligt for dig, at opbevare mange materialer og meget værktøj, så enhver opgave bliver som en leg

Pris på en pallereol

Priserne barrierer naturligvis på pallereoler, ligesom de varierer på alle andre varer i vores samfund. Du skal dog være sikker på, at du køber din pallereol et sted, hvor kvaliteten er i top, for det er alfa og omega, når den skal bære.
Prisen afhænger naturligvis også af, hvor stor pallereolen skal være. En stor pallereol bruger meget materiale, der for er den naturligvis dyrest.