Find den bedste telefon til håndværkeren

Find den bedste telefon til håndværkeren

Der findes en lang række forskellige mobiltelefoner som er henvendt til håndværkeren, som er mere hårdfør end de normale modeller. Der findes ligeledes en lang række forskellige covers til “normale” telefoner, som gør at f.eks. en iPhone kan holde til at blive tabt fra flere meters højde, samt klare vand, støv og diverse. Hårdføre cover er en ting, en hårdfør smartphone er en anden. I denne artikel guider vi dig igennem market for mere robuste telefoner – også kaldet toughphones, som er mobiltelefoner, der netop kan tåle en ekstra hård belastning.

Vi har testet en række toughphones, som har været ude for diverse tests. Testene dækker bla. over vandtest, en faldetest og en lang række andre tests. Aktuelle priser på iPhones og andre telefoner findes på pricepusher.dk

Vi har testet følgende telefoner:

  • Samsung Galaxy Xcover 3 1.575 kr.
  • CAT S40 3.195 kr.
  • Runbo F1 4.800 kr.

Samsung Galaxy Xcover 3 1.575 kr.

Plus – Den mest simple og billigeste telefon i testen. Hvis du bare skal have en budgettelefon, som du ikke behøver at passe på, og på samme tid holder til en del, er denne telefon perfekt perfekt.

Minus – Teknologisk set befinder vi os tilbage da smartphonen kom frem. Skærmen har den laveste opløsning i testen, og lagerpladsen er meget begrænset.

CAT S40 3.195 kr.

Plus – Robust og tillidsvækkende design. Skærmen er klar og med udmærket opløsning i forhold til størrelsen. 4G nettet spiller også rigtig fint.

Minus – Rent processormæssigt er dette testens langsomste telefon. Ydelsen står ikke mål med prisen, og 1 gigabyte ram er for lidt til nutidens smartphones.

Runbo F1 4.800 kr.

Plus – Kolossalt solidt bygget smartphone med udmærket skærm og god hastighed plus en batteritid, der holder i evigheder. Plads til to SIM-kort. Klart testens telefon som tydeligst signalerer “toughphone”.

Minus – En virkelig stor telefon, der kræver store rummelige lommer. Designet er alt andet end diskret. Mere hukommelse ville være et plus.