Er du træt af røg og cigaretskodder på byggepladsen så forslå dampen

Er du træt af røg og cigaretskodder på byggepladsen så forslå dampen

Byggepladser og andre arbejdspladser for håndværkere har alle dage været et sted, hvor man mere eller mindre har kunne ryge i fred. Dette skyldes selvfølgelig at håndværkerne ofte arbejder udenfor, hvor der ofte ikke er nogen regler angående rygning. Så når man går en tur forbi en byggeplads, og arbejderne holder pause, vil der næsten altid være gang i en omgang smøger. Det er dog ikke alle der er lige glade for røgen på arbejdspladsen, og det er bestemt heller ikke sundt for de hårdtarbejdende håndværkere.

Færre restriktioner på damp

Selvom håndværkere som arbejder udenfor som sagt har stor frihed til at kunne ryge flere steder, så er der som oftest steder hvor de ikke må ryge. E – cigaretter er derimod ikke omfattet af rygeloven, hvilket gør, at der er færre restriktioner på brug af e – cigaretter. Dette vil skaber endnu større frihed på en i forvejen meget fri arbejdsplads.

Ingen oprydning

Hvis der er noget som er træls ved rygning og cigaretter, så er det det oprydningsarbejde som følger med, hver gang rygerne blot smider deres cigaretskodder på jorden. I dette tilfælde er det sjældent rygerne selv som bliver straffet men miljøet. På byggepladser i det fri er der dog ofte strenge regler som dikterer, at man skal smide sine skodder i et askebæger. Oprydningen er dog slet ikke et problem, hvis samtlige ansatte vælger at skifte deres konventionelle smøger ud med e – cigaretter som ikke efterlader cigaretskodder.

Sundere arbejdsplads

Når man er håndværker er det jo ofte vigtigt, at man er i en god fysisk form, så man kan yde sit bedste. Som bekendt har cigaretter det med at forværre ens kondition, og derfor vil man typisk ikke kunne arbejde lige så effektivt. Dampen har heller ikke tendens til at genere de ansatte som ikke ryger, hvilket cigaretrøg nogen gange gør.