Dreje og fræse – få præcise resultater

Dreje og fræse – få præcise resultater

Har du nogle dreje og fræse opgaver, som du ønsker at få foretaget hos nogle eksperter? Så er du kommet til det helt rette sted. Ved at få foretaget dine dreje og fræse opgaver hos eksperter indenfor området, vil du få en optimal indsigt i de mange fordele, der er ved CNC drejning og fræsning. Først og fremmest er der stor nøjagtighed og præcision, lav fejlkvote samt mulighed for at producere mange ens emner – og dette er blot få ud af mange. Ønsker du således at få en række eksperter til at foretage din drejning og fræsning, kan du lige her få et uforpligtende tilbud på dine dreje og fræse opgaver.

Dreje og fræse opgaver i alle materialer

Du går måske og undrer dig over, hvordan en dreje og fræse proces egentlig foregår, men vi er her for at hjælpe dig. En fræsning er nemlig en spåntagende bearbejdningsproces, der ofte bliver brugt til at fremstille emner, hvis overflader er plane og krumme. Fræsning er sammen med drejning faktisk en af metalindustriens absolut vigtigste bearbejdningsprocesser, men man benytter faktisk også fremgangsmåden indenfor plast- og træindustrien. En fræsning foregår således på en fræsemaskine, hvorpå der er et roterende værktøj. Dette værktøj har flere skær, som sørger for at fjerne alt overflødigt materiale fra emnet – her er der blandt andet tale om spåner. Det mest almindelige i industrien er metal fræsning af tandhjul, plane flader samt andre emner, der har ind- og udvendige spor.

Præcis som fræsning, så er drejning også en spåntagende bearbejdningsproces. Drejning bruges derimod til at fremstille emner, som er rotationssymmetriske og som har et utal af ind- og udvendige profiler. Dog bliver drejning også anvendt til at fremstille emner, der er irregulære og til plandrejning. Drejningen foregår på en drejebænk, og her fjerner et drejestål det overflødige gods, som måtte befinde sig på emnet – blandt andet spåner. Drejning kan også foretages i mange forskellige typer af materialer, og det er derfor ligegyldigt, om du ønsker at få foretaget en drejning af metal, plast eller træ. Med en drejning har du blandt andet mulighed for at lave aksler, valser, hjul, kugler og cylindre, men du har faktisk også mulighed for at lave gevind.

Du har således et hav af muligheder indenfor dine dreje og fræse opgaver, og det gælder blot om at tage fat i en ekspert eller to. Følger du linket øverst i artiklen, har du mulighed for at få et uforpligtende tilbud på netop dine dreje og fræse opgaver.