Betaler du for meget hos dine leverandører?

Betaler du for meget hos dine leverandører?

De fleste håndværkere bruger i høj grad de samme leverandører, når de skal bestille produkter og materialer, som de bruger i forbindelse med deres arbejde. Dette gøres fordi man ofte har et længerevarende samarbejde, og derfor antager at man får tingene til de bedste priser. Dette er dog langt fra altid tilfældet, fra tid til anden kan det derfor også være en god ide lige at kigge sine leverandører efter, og få indhente nogle andre priser, så man er sikker på, at man får tingene til de bedste priser.

For mange er det et spørgmål om bekvemmelighed, at det ganske enkelt er lettere at gøre som man plejer. Faktum er dog også, at der er stor konkurrence på markedet og kamp om kunderne, og at man derfor også kan spare penge ved at skifte leverandør en gang imellem, penge der er gode på bundlinjen.

Der er også mange, der vælger at købe alle deres ting et sted, fordi det igen er bekvemmeligt. Så hvis man skal have noget så lavpraktisk som vibrationsdæmpere eller lignende så køber man dem hos en stor grossist i stedet for et købe dem direkte hos producenterne. Ved at gå direkte kan man ofte spare mange penge, da man skærer et fordyrende led væk.

Det tager mere tid, men i sidste ende kan det hurtigt være tiden værd at bruge lidt flere leverandører, eller skifte mellem dem. I andre tilfælde kan det bedst betale sig at blive, men hvis man ikke undersøger det, finder man aldrig ud af det.