3 tips til når du flytter

3 tips til når du flytter

Der er så mange ting at huske, når man flytter, så det vil hjælpe dig med at organisere dine ting ved at føre en ordentlig tjekliste. Du skal f.eks. huske at afbryde dine internet- og telefonlinjer for at overføre dem til den nye adresse.
Sørg også for, at du har nok hjælp til selve flyttedagen, især hvis du har små børn, kæledyr eller forældre, som du skal tage dig af. Det er også nyttigt at lave lister over de ting, du pakker i hvert enkelt rum, så du ved, hvad der skal med hvorhen.
Læs mere her for at få flere nyttige tips til at gøre din flytning nemmere og mindre stressende.
1. Udskriv eller tegn et kort over dit nye hjem
Hvis du får printet hele din boligplan ud, kan det hjælpe dig med at organisere bedre.
Du vil kunne måle rummene og se, hvor du skal stille dine møbler, og om de passer ind. Du kan også anføre noter, så flyttefolkene kan vide, hvilke kasser der hører til hvor.
Normalt tager flyttefirmaerne ekstra gebyr, hvis du vil flytte kasser og ting rundt. Så hvis du har en solid plan med pen på papir, vil det hjælpe dig med at organisere dit nye hjem og huske, hvor alting skal hen.
2. Begynd at sortere dine ting tidligt
En god måde at gøre din pakke- og flytteproces nemmere på er at skære ned på tingene. Mange mennesker er ikke klar over, hvor mange ting de ejer, men ikke bruger. Så når flyttedagen kommer, er de nødt til at slæbe dem ind i det nye hus.
For at undgå dette kan du begynde at sortere dine ejendele og tage fat på et rum ad gangen. Inddel tingene i tre kategorier: beholde, donere og smide ud.
Pak de ting, du vil beholde, i en kasse, og læg dem væk. Tag de ting, der skal doneres, med til et genbrugscenter i nærheden, og smid resten væk.
3. Begynd at pakke i god tid
Vent ikke til en uge før flytningen med at begynde at pakke. Gør dig selv en tjeneste og begynd at planlægge og organisere mindst en måned i forvejen.
Start med de største rum i hjemmet og pak alt det, du ikke får brug for i den næste måned eller to. Dette omfatter boligindretning, sæsonvarer, bøger, vinterudstyr og møbler, som du ikke bruger.
Hvis du kan, kan du flytte disse ting inden flyttedagen for at gøre det lettere for alle.